105 jarig bestaanSint Gillis Waas

" RECHT VOOR ALLEN "  feest met zijn allen !!

                                                                  Lokaal “ RECHT VOOR ALLEN “ feest met zijn allen.


                                                                   Sint Gillis Waas -Zaterdag 05 maart 2016 konden de liefhebbers leden van de maatschappij RVA allen genieten van een waar feestfestijn. Inderdaad er was wat te vieren hier in Sint Gillis Waas, lokaalhoudster Christianne mocht 70 kaarsjes uitblazen, de duiven maatschappij bestaat 70 jaar en het lokaal, café   “ De glazen leeuw “ bestaat ondertussen 105 jaar. Uitzonderlijk natuurlijk en hiervoor werd er dan ook graag het beste pak aangetrokken om in de feestzaal Art Nouveau deze gelegenheid de geschiedenis in te laten gaan als onvergetelijk. Burgemeester  Lippens en zijn schepen van sport De Wolf konden natuurlijk niet ontbreken en konden alleen maar hun tevredenheid uiten voor deze mooie activiteit in hun Gemeente. Inderdaad de duivensport brengt Sint Gillis Waas regelmatig in de picture en niet alleen op regionaal vlak maar ook ver daarbuiten. Ook de KBDB had natuurlijk zijn afvaardiging waaronder provinciaal voorzitter Marc De Backer en zijn mandataris Luc Bafort die een positieve noot lieten vallen voor het ganse team, zowel de werking als werkers verdienen hier allen een pluim met in het bijzonder lokaalhoudster Christiane.

Natuurlijk werden er mooie anekdotes uit het verleden opgehaald en je kan er van op aan dat er in het lokaal RVA meer gelachen wordt  en er steeds een positieve sfeer heerst naar het voorbeeld van het kloppend hart van de maatschappij en duiveltje doet al Christiane. Ook voorzitter van de maatschappij werd niet vergeten,  William Marin al jaren helpende hand in tal van taken en drijvende kracht werd gevierd. Het bestuur had natuurlijk meer dan zijn best gedaan om beide gevierde iets  uniek te schenken, ze waren erin geslaagd om een mooie fotokader te laten maken van beide hun duiven zonder hun medeweten.

Dat deze maatschappij nog mooie jaren voor de boeg heeft is evident, Christiane heeft contract 3/6/9 aangegaan en gaat dus nog wat jaren haar liefhebbers swanjeren. Dit samen met een prachtige ploeg medewerkers en een tof  team is de toekomst verzekerd.dierenspeciaalzaak T Nestje Sint Niklaas
BRICON constateersysteem
feestzaal Art Nouveaux Sint Gillis Waas
charles
charles